”Prodavatelj se obvezuje poslati pošiljku kupcu onoga trenutka kada zaprimi potvrdu kojom se odobrava online transakcija. Ukoliko su proizvodi odmah na raspolaganju isporuka će biti izvršena isti radni dan po primitku narudžbe. Naručeni proizvodi pakiraju se na način da tijekom uobičajene manipulacije ne budu oštećeni. Ukoliko roba nije na raspolaganju, Prodavatelj će kupca obavijestiti (pismenim putem ili telefonski) o mogućem roku isporuke. Kupac tada može prihvatiti novi rok isporuke ili otkazati narudžbu. Kupac je dužan prilikom preuzimanja robe provjeriti eventualna oštećenja i odmah ih reklamirati dostavljaču koji je robu dostavio, odnosno odbiti preuzeti pošiljku na kojoj su vidljiva vanjska oštećenja. Prodavatelj se odriče svake odgovornosti u vezi oštećenja koja mogu nastati tijekom dostave. Ako kupac ne primi robu, ili obavijest o isporuci, nakon što je poslana, u očekivanom vremenu, kupac ima pravo o tome obavijestiti prodavatelja kako bi se poduzele radnje pronalaska pošiljke ili kako bi se poslala zamjenska. Ako kupac odbije primiti robu koju je naručio prodavatelj ima pravo tražiti od kupca nadoknadu svih troškova koji su vezani za isporuku.

Cijenjenim kupcima u Hrvatskoj i u svijetu osiguravamo brzu dostavu domaćih I međunarodnih pošiljaka putem Hrvatske Pošte u preko 190 zemalja svijeta. Hrvatska Pošta će Vašu pošiljku dostaviti po principu “od vrata do vrata”, na ruke osobe koju ste naveli kao primatelja pošiljke.

Naglašavamo da se dostava ne vrši na P.O. Box (poštanski sandučić).

Republika Hrvatska jedna je od 192 države članice Svjetske poštanske unije ( UPU), tako da je I time zajamčena brza I sigurna razmjena pošiljaka.

Tranzitno vrijeme dostave za Europsku uniju je do 5 dana, za ostatak svijeta do 12 dana.

U vrijeme prijenosa pošiljaka ne računa se dan prijema pošiljke, neradni dani I vrijeme zadržavanja pošiljke zbog carinskog postupka u odredišnoj državi.

Cijena PREMIUM dostave je: Za Hrvatsku-besplatno, za EU-170,00 kn i ostatak svijeta-200,00 kn

Galerija Nika art Dubrovnik
Click outside to hide the comparison bar
Usporedba
Usporedba ×
Let's Compare! Continue shopping
1€ = 7.53450 kn