”Opći uvjeti kupnje Ovim uvjetima definira se postupak naručivanja, plaćanja, isporuke, povrata i reklamacija proizvoda, zaštita autorskih prava te opće odredbe poslovanja prilikom kupovine proizvoda/usluga koji su ponuđeni u ovoj Internet trgovini. www.nikadubrovnik.net može se koristiti za Vašu privatnu upotrebu bez ikakvih naknada za korištenje, a prema sljedećim uvjetima i pravilima. Prodavatelj je obrt GalerijaNikaArt., a kupac je posjetitelj ovih stranica koji popuni elektronsku narudžbu te izvrši plaćanje putem debitne/kreditne kartice, VISA, MASTER CARD i MAESTRO,Pay Pal-om ili pouzećem.

Web trgovina nikadubrovnik.net koristi WSPay za online plaćanja.

WSPay je siguran sustav za online plaćanje, plaćanje u realnom vremenu, kreditnim i debitnim karticama te drugim načinima plaćanja. WSPay kupcu i trgovcu osiguravaju siguran upis i prijenos upisanih podataka o karticama što podvrđuje i PCI DSS certifikat koji WSPay ima. WSPay koristi SSL certifikat 256 bitne enkripcije te TLS 1.2 kriptografski protokol kao najviše stupnjeve zaštite kod upisa i prijenosa podataka.

Kupac koji se odluči na kupnju proizvoda na našim internet stranicama, da bi naručio proizvode prethodno se mora registrirati. Nakon unosa potrebnih podataka za registraciju, kupac na e-mail adresu koju je unio prilikom registracije dobiva potvrdni e-mail sa svim potrebnim informacijama vezanim uz registraciju, linkom na Uvjete kupnje te linkom za potvrdu registracije. Nakon što potvrdi registraciju i složi se sa svim unesenim informacijama prilikom registracije, kupac može nastaviti sa odabirom artikala i plaćanjem istih. U slučaju kršenja odredbi Uvjeta Galerija Nika Art zadržava pravo, prema slobodnoj ocjeni, gašenja registracije ili korisničkog računa korisnika, bez obveze naknade korisniku bilo kakvog troška ili štete. Plaćanjem narudžbe smatra se da je sklopljen Ugovor između Galerija Nika Art i korisnika kao kupca te isti tim činom stupa na snagu.

Galerija Nika art Dubrovnik
Click outside to hide the comparison bar
Usporedba
Usporedba ×
Let's Compare! Continue shopping
1€ = 7.53450 kn